LAVANDOFFEE BIO 150 G - Mletá BIO káva s levandulí - Lavandia

Kód: 8026
Neohodnoceno
179 Kč
Skladem

Mletá BIO káva s levandulí - skvělá na espresso, filtr nebo moka konvičkování.

Detailní informace

Máme vlastní sklad
Vše máme skladem
Dárek ke každé objednávce
Dárek ke každé objednávce
Osobní odběr zdarma
Osobní odběr zdarma
Poštovné zdarma při nákupu nad 2500Kč
Poštovné zdarma při nákupu nad 2500Kč

Detailní popis produktu

Luxusní směs mleté kávy je vytvořena pro ty z vás, kteří touží po tradičním a vyváženém espressu s netradičním chuťovým akcentem levandule lékařské. Kombinace dvou druhů jihoamerické arabiky a levandule lékařské potěší vaše chuťové pohárky vynikající a jemnou chutí kávy s tóny čokolády, mandlí, kandovaného ovoce a levandule, jejíž chuť se rozvine na samém začátku nebo konci konzumace kávy, v závislosti na zvoleném způsobu přípravy. Kvalitní arabika vás nabudí a dodá vám energii, levandule zmírní vypětí a stres - ideální kombinace pro rušné pracovní dny i chvíle pohody

Ve spolupráci s pražírnou Coffeespot z Babic, Certifikováno BIO.


Složení:

- 100% arabica - směs Brasil Diamantina BIO a Peru Chanchamayo BIO
- levandule lékařská BIO ve formě mletého květu 4 %

Jak chutná levandulová káva:
- úžasná chuť arabica kávy, tedy trochu čokoládová s krásnou a jemnou kyselinkou a právě levandule, která je v kávě formou mletého květu kávu příjemně zjemní, levanduli cítíte až na zadním patře a to jemným tónem
- čistým spojením kávy a levandulového květu vznikla opravdu vyvážená chuť

Tipy na přípravu:
Tato káva je vhodná pro většinu tradičních způsobů přípravy kávy, tj. zejména pro filtr, moka konvičku, domácí kávovar, aeropress, aj. Hodí se také pro přípravu našeho známého "turka", jestliže si uděláte truka do skla, uvidíte i krásnou strukturu "logru" a vykreslení levandule. 

 

KÁVOVÁ ZRNA, PRAŽENÍ A NÁSLEDNÁ SPOTŘEBA


Na vývoji a pražení kávy spolupracujeme s moravskou rodinnou pražírnou COFFEESPOT. 

Kávová zrna se od dodavatelů přebírají co nejčerstvější a dostává se jim maximální péče a ideálních podmínek už během skladování - neustále se kontroluje vlhkost a teplota okolního vzduchu. Díky tomu se před pražením zachovají všechny kvality a vlastnosti suroviny. 

Abychom zaručili uchování výrazné chuti, aroma a čerstvosti, praží se káva záměrně po menších šaržích. Po pražení se káva chladí v bubnu pražícího stroje a následně vyvětrává. Tím se ustálí chemické reakce, které vznikly během pražení. Následně se namele a v co nejkratší době zabalí do sáčků o objemu 150 g. Díky tomuto procesu se k vám káva dostane v nejlepší možné kondici. Ke kávě přidáváme BIO sušenou levanduli z našeho vlastního pole. 

Doporučené datum spotřeby je vždy uvedeno na zadní straně obalu. Dále uvádíme datum maximální trvanlivosti kávy.


Mnoho krásných zážitků s naší kávou s levandulí vám přeje vaše levandulová farma z jižní Moravy. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: